Janković: Ne smemo ovako protiv Olimpijakos

Krilni napadač Partizana Marko Janković priznaje da njegov tim nije odigrao na očekivanom nivou u Podgorici.

Izvor: AK

Utorak, 18.07.2017.

23:39

Janković: Ne smemo ovako protiv Olimpijakos
Foto: StarSport

Crno-beli su remizirali bez golova sa Budućnosti, ali su zahvaljujući trijumfu od 2:0 u prvom susretu prošli u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Partizan je većim delom susreta "Pod Goricom" bio u podređenoj ulozi, a dramatičnu borbu za plasman izbegao je zahvaljujući sjajnim odbranama Kljajića.

"Znali smo da nas čeka teška utakmica, ali smo vrlo loše ušli u meč. Loše smo stajali, Budućnost je krenula svom snagom i u nekim momentima su bili bolji. Utisak nije najbolji, ali najvažnije je da smo prošli. Hvala publici koja je došla da nas podrži", rekao je Janković posle utakmice.

Partizan će u trećem kolu prvo dočekati Olimpijakos 25. jula u Humskoj, dok je revanš meč na Karaiskakisu u Pireju biće sedam dana kasnije, 1. avgusta.

"Prvo nas čeka domaće prvenstvo, pa onda Olimpijakos. Izuzetno su jaka ekipa, moramo dobro da se spremimo. Sezona bez Evrope je za njih neuspeh. Mnogo su jači od Budućnosti i kazniće naše greške ako se budu ponavljale kao protiv Podgoričana", dodao je Janković.

UEFA je insistirala da na ovim utakmicama ne bude gostujućih navijača. Crno-beli su plasmanom u ovo kolo zaradili milion evra iz nagradnog fonda UEFA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: