Anđelković: Ruka je sama "poletela"

Dva dana nakon velikog kiksa u Pavlodaru, konačno se oglasio tragičar Crvene zvezde iz Kazahstana, zamenik kapitena Dušan Anđelković.

Izvor: B92

Subota, 15.07.2017.

14:54

Anđelković: Ruka je sama
Foto: StarSport

Defanzivac crveno-belih je šokirao svoje sigrače i navijače kada je u nadoknadi vremena bespotrebno igrao rukom u svom kaznenom i tako omogućio Itrišu penal za važnih 1:1 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Ruka je sama poletela. Neobjašnjivo, ali je tako. Lopta je nezgodno odskočila na veštaku, preskočila me i išla prema protivničkom igraču. Kako je ruka otišla uvis, nažalaost, ne mogu da objasnim. Krivo mi samo zato što smo i ekipa i ja odigrali dobru takmičarsku utakmicu, taktički kvalitetnu i imali pobedu u džepu", rekao je Anđelković za "Večernje novosti".

Zvezda je uprkos napornom putovanju i svega 18 sati razilke od dolaska u Pavlodar do meča, bila bolji rival od Itriša.

"Kvalitetniji smo rival, trebalo bi to da dokažemo na terenu i da pobedimo pred našim navijačima. Da je ostalo 1:0 imali bismo isti zadatak pred sobom. Forma nam je u usponu, trebalo bi da se plasiramo u treće kolo", dodao je iskusni defanzivac.

Ukoliko eliminiše Irtiš, Zvezda će u trećoj rundi igrati sa najvećim češkim klubom Spartom iz Praga.

"Veliki klub, jak rival, naš Plavša. O njima ćemo razmišljati, bože zdravlja, od četvrtka uveče", zaključio je Anđelković.

Zvezda dočekuje Irtiš u revanšu u četvrtak od 20:30 časova na "Rajku Mitiću".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: