Milijaš: Dali smo im šansu da mogu da se nadaju...

Vezista Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je da je 1:1 protiv Irtiša dobar rezultat na gostovanju, ali da bi bilo mnogo bolje da je ostvarena pobeda.

Izvor:

Četvrtak, 13.07.2017.

20:55

Milijaš: Dali smo im šansu da mogu da se nadaju...
crvenazvezdafk.com

"Odigrali smo dobrih 90 minuta, nismo poslednja tri. Imamo dobar rezultat sa gostovanja, ali bi bilo mnogo lepše da smo pobedili. Igramo sada kod kuće i imamo šansu da prođemo dalje. Dali smo im šansu da mogu da se nadaju da mogu da prođu dalje", rekao je Milijaš.

Zvezda je u Pavlodaru igrala 1:1 sa Irtišom u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Crveno-beli su u finišu ispustili pobedu, pošto je tim iz Kazahstana izjednačio u trećem minutu nadoknade vremena.

"Zadovoljni smo posle teškog puta i veštačkog terena. Nismo smeli da dozvolimo da ovako primimo gol, ali šta da se radi", kazao je Milijaš.

On je zahvalio navijačima Zvezde koji su podržali ekipu u Kazahstanu.

"Hvala navijačima koji su došli do Pavlodara, nije bilo lako. Pozivam naše navijače da nam pruže podršku u revanšu", istakao je Milijaš.

Njegov saigrač Vujadin Savić rekao je da ostaje žal posle ispuštene pobede.

"Ostaje žal, sigurno, što smo primili gol na samom kraju. Kontrolisali smo celu utakmicu i bili bolji. Imamo pozitivan rezultat pred revanš u Beogradu. Da nas je neko pitao pre utakmice, možda bismo potpisali 1:1. Sada moramo da zapnemo još jače u revanšu i mislim da ćemo proći dalje", rekao je Savić.

Revanš između Crvene zvezde i Irtiša igraće se sledećeg četvrtka u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: