"Donnariola vs Haters 1–0", Điđi obrisao Instagram

Đanluđi Donaruma prethodnih mesec dana nalazi se na udaru italijanske javnosti, pošto se još ne zna da li će produžiti ugovor sa Milanom.

Izvor: PT

Ponedeljak, 26.06.2017.

11:00

Getty Images

Nedelja je bila veoma buran dan za mladog Italijana, s obzirom da se više puta oglašavao putem društvenih mreža, da bi potom izbrisao Instagram.

Donaruma je prvo tvitovao #Rajola #Donaruma #juče #danas #sutra, a onda se oglasio i putem Instagrama.

Tamo se izvinjavao što je izazvao veliku pometnju, zatim napisao da će po okončanju Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine, sesti i razgovorati sa ljudima u klubu, agentom i porodicom o mogućem produžetku ugovora.

Međutim, ispostavilo se da je golmanu bio hakovan Instagram profil, koji se putem Tvitera oglasio rekavši da mu je neko ušao na profil društvene mreže i da će je ugasiti.

Tako je i bilo, obrisao je Instagram, dok Tviter nije. Oglasio se i agent Donarume, koji je napisao na Tviteru: "Donnariola x Haters 1:0".

Veoma je burno na Apeninskom poluostrvu, a kako će se dalje odvijati ovaj slučaj ostaje nam da vidimo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: