Atletiko ponudio 65 miliona € za Lakazeta

Predsednik Olimpika iz Liona Žan-Mišel Ola potvrdio je da je dobio ponudu Atletiko Madrida od 65 miliona evra za napadača Aleksandra Lakazeta.

Izvor: AK

Nedelja, 25.06.2017.

15:00

Atletiko ponudio 65 miliona € za Lakazeta

Ola je ranije otkrio da je Lakazet postigao usmeni dogovor sa Atletikom, koji vodi veliku bitku sa londonskim Arsenalom oko dovođenja Francuza.

"Svi znaju da je Atletiko ponudio 53 miliona evra uz 12 miliona kroz bonuse. To je 65 miliona. Čelnici Arsenala su svesni toga. To je cena za igrača koji postiže 25-30 golova po sezoni, nekad više od 30", rekao je Ola.

Iako su engleski mediji prethodnih dana najavljivali dolazak Lakazeta u Arsenal, ali je on po svemu sudeći bliži Madridu.

"Iskreno, nisam mnogo razmišljao o Arsenalu jer mislim da će preći u Atletiko. Nisam zainteresovan da prodam Aleksandra trenutno jer ga Atletiko želi od 1. januara. Naravno, slušam i šta igrač želi, a video sam Arsena Vengera na utakmici između Francuske i Engleske 13. juna. Video sam i njegovog savetnika Žerara Ulijea. Rano je reći da će Lakazet sigurno otići, ne možemo priuštiti da nemamo zamenu njegovog kvaliteta", dodao je trener Atletika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: