Lajpcig uništava snove Forsbergu

Agent krilnog napadača Lajpciga Emila Forsberga optužio je nemački klub da mu uništava snove jer mu ne dozvoljava transfer.

Izvor: AK

Nedelja, 25.06.2017.

09:13

Lajpcig uništava snove Forsbergu
Foto: Getty image

Lajpcig je doveo Forsberga za tri miliona evra iz Malmea 2015. godine dok je bio u Cvajti, a Šveđanin je postigao osam golova uz 19 asistencija na 31 utakmici prošle sezone u Bundesligi.

Za 25-godišnjeg igrača su navodno zainteresovani Arsenal i Liverpul, ali Lajpcig ne želi da ga pusti jer se plasirao u Ligu šampiona.

"Nikada nisam doživeo arogantniji stav od ovoga..Emil želi da napravi naredni korak u svojoj karijeri. Moraće da žive sa činjenicom da mu uništavaju snove. Nisu ga doveli za 15 miliona evra nego za tri, on je potpisao novi ugovor i vratio im deset puta više", rekao je agent Hasan Čentinkaja.

Sportski direktor Lajpciga izjavio je nedavno da klub ovog leta ne želi da proda svoje najbolje igrače i time doveo u pitanje Forsbergov odlazak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: