Još jedan Nemanja Miletić u Partizanu

Beogradski klub Partizan pronašao je rešenje za štopera pa će tako još jedan Nemanja Miletić nosti crno-beli dres.

Izvor: SM

Subota, 24.06.2017.

20:15

Još jedan Nemanja Miletić u Partizanu
Foto: Starsport

Kako pišu “Večernje Novosti“, posle neuspešnih pregovora sa Mitrovićem i Simićem sportski sektor kluba iz Humske se okrenuo 26-godišnjem štoperu belgijskog prvoligaša Vesterloa - Nemanji Miletiću.

Partizan će morati da se "isprsi" za obeštećenje Belgijancima, s obzirom da je momak rođen u Kosovskoj Mitrovici u avgustu 2016. potpisao dvogodišnji ugovor za Vesterlo.

Pregovori sa nekadašnjim fudbalerom kraljevačke Sloge, čačanskog Borca i Vojvodine, a od prošlog leta belgijskog Vesterloa, su u završnoj fazi i ukoliko ne bude nekih neočekivanih obrta ovaj 187 centimetara visoki defanzivac će se uskoro priključiti novim saigračima na drugom delu priprema u Sloveniji.

Imenjak i prezimenjak levog beka crno-belih je tokom karijere igrao najčešće na poziciji štopera, ali će Miroslav Đukić po potrebi moći da ga koristi i na poziciji desnog beka što je svojevremeno u Vojvodini praktikovao tadašnji trener Nenad Lalatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: