Čestitka UEFA za Mesija iznervirala fanove CR7

Zvaničan sajt UEFA lige čestitao je 30. rođendan zvezdi Barselone Lionelu Mesiju.

Izvor: SM

Subota, 24.06.2017.

18:15

Čestitka UEFA za Mesija iznervirala fanove CR7
Foto: Getty Images

Ispod čestitke „Srećan 30. rođendan Lionel Mesi“, napisano je „Najveći?“, što je izazvalo reakciju fanova igrača Real Madrida Kristijana Ronalda.

Mesi je danas napunio 30 godina, a dosta rođendanskih čestitki je dobijao i od svojih kolega i klubova. Mesi je rođen u Rosariju i po mnogima najbolji igrač 21. veka obeležio je 12 godina svetskog fubala osvojivđi neverovatnih 30 titula sa katalonskim klubom.

Pre 13 godina je prvi put uaigrao u dresu katalonskog kluba sa kojima je osam puta osvojio Primeru, četiri Ligu šampiona, pet Kupa Kralja, sedam Superkupova,tri UEFA Superkup i isto toliko FIFA klupsa prvenstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: