Dženkins bi mogao da postane "mašinovođa"

Ruska Lokomotiva Kubanj bi da se pojača pred novu sezonu.

Izvor: MLJ

Subota, 24.06.2017.

16:56

Dženkins bi mogao da postane
Getty images

Prvi protivnik Crvene zvezde kada se Zvezda vratila u Evroligu u sezoni 2013/2014. u kontaktu je sa Čarlsom Dženkinsom piše Eurohups.

Lokomotiva je navodno zainteresovana i za saigrača Nemanje Nedovića, Kajla Foga iz Unikahe.

Dženkins je u tokom svog drugog boravka u crveno-belom dresu bio izuzetno kvalitetan i u napadu i u odbrani. Posebno je bio prepoznatljiv po ukradenim loptama, a poenterski je bio solidan sa 9,4 poena i 2,7 skokova u 30 evroligaških utakmica.

"Đenka" je zalaganjem i snažnim prodorima obezbedio sebi status miljenika navijača pre neuspešne epizode u ekipi Armani Milana. Po povratku u Zvezdu okitio se titulom u nacionalnom šampionatu, ABA ligi i osvojio je trofej u Kupu.

Druga želja Lokomotive je 27-godišnji Fog koji je prosečno beležio 11,9 poena, 2,4 skoka i 2,4 asistencije u 22 utakmice Evrokupa sa Unikahom. Fog i Nedović su prethodne sezone postali šampioni drugog po snazi evropskog takmičenja u kome će se naredne sezone takmičiti i Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: