Verati o PSŽ: Ako dovedu šampiona – ostajem

Vezni igrač PSŽ Marko Verati više ne insistira na transferu u Barselonu, već preporučuje klubu da kupi kvalitetna pojačanja.

Izvor: B92

Subota, 24.06.2017.

14:20

Verati o PSŽ: Ako dovedu šampiona – ostajem
Foto: Getty images

Proteklih nedelja se najavljivao "bombastičan" transfer Italijana iz sa Parka prinčeva na Nou Kamp, ali je vrlo izvesno da će on ostati "svetac".

"Ne moram da odem po svaku cenu. Želim da vidim da li će ovaj put dovesti nekog šampiona. Ako bude takav slučaj, rado ću ostati. Svake godine pričaju o pravljenju sjajnog tima, a vidimo rezultate", rekao je Verati.

On je navodno odbio ponudu PSŽ da produži ugovor uz povećanje plate na 12 miliona evra godišnje, ali to ne znači i da će otići iz Pariza.

"Obećanja nisu dovoljna. Ako sportski direktor AAntero Enrike ispuni ona koja je dao, rado ću ostati. Niko me ne može naterati da odem", dodao je Verati.

Ekipa PSŽ se okuplja 4. jula za početak priprema za novu sezonu, ako se Verati pojavi, poruka će biti jasna – ostajem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: