Đurđević: Nisam zaslužio karton

Kapiten Srbije Uroš Đurđević razočaran je isključenjem u poslednjem kolu grupne faze U21 Evropskog prvenstva u Poljskoj.

Izvor: B92

Subota, 24.06.2017.

08:05

Đurđević: Nisam zaslužio karton
Foto: EPA/Tytus Zmijewski

Đurđević je u 41. minutu dobio drugi žuti karton zbog udaranja rivala laktom prolikom borbe za poziciju.

Sve se dogodilo svega dva minuta nakon što je Srbija primila gol, a posle odlične predstave u prvih pola sata igre.

"Pogodila me je ta odluka, jer ne volim nepravdu i mislim da nisam zaslužio karton. Nisam video igrača iza sebe, nikakav pokret laktom nisam napravio niti imao nameru. Opet, ni utakmica nije bila toliko značajna, ali nisam zaslužio karton", rekao je Đurđević za MozzartSport.

"Orlići" su propustili tri odlične šanse u prvom poluvremenu protiv "Crvene furije", jednu od njih i Đurđević, ali su na kraju EP završili sa jednim bodom iz tri utakmice.

"Pokazali smo da možemo da igramo i sa Špancima, bez obzira što su izašli u izmenjenom sastavu. I ponovo taj nedostatak sreće i koncetracije u završnici. Opet smo kod 0:0 imali šansi. I selektor i mi možemo da budemo zadovoljni kako smo igrali. Ostaje žal za polufinalom", zaključio je napadač Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: