Savić za B92: Želimo titulu, Evropa težak put

Vujadin Savić imao je u petak povratnički debi u dresu Crvene zvezde, ali su crveno-beli opet ostali bez pobede na Zlatiboru.

Izvor: AK

Petak, 23.06.2017.

21:00

Savić za B92: Želimo titulu, Evropa težak put
Foto: StarSport

Posle 1:1 sa "reprezentacijom" Užica, Zvezda je igrala bez golova sa Rudarom iz Pljevalja, u generalnoj probi pred početak sezone.

"Drago mi ne što sam ponovo debitovao za Crvenu zvezdu. Sa ekipom sam vec 5-6 dana i za sada je sve super. Juče sam imao temperaturu, ali to se nije odrazilo na današnju igru. Mogu da budem zadovoljan svojom partijom, ali ne i rezultatom na kraju meča. Odigrali smo 0:0, iako smo imali mnogo prilika. Mogli smo da iskoristimo neku od toliko, ali imao je i Rudar dve stopostotne, što ne bismo smeli da dopuštamo", rekao je Vujadin Savić za B92. Zvezda sezonu otvara 29. juna gostovanjem Florijani na Malti, u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Trener nam je rekao da ćemo se od ponedeljka fokusirati na njih. Znamo da imaju dosta italijanskih igraca i sigurno su ekipa za poštovanje. Kvalitetniji smo od njih i ulazimo u meč kao favoriti, ali ako od starta ne krenemo maksimalno oprezno, možemo imati dosta problema", rekao je Savić.

Crveno-beli su prošle sezone ostali bez ijednog trofeja, pa će Superliga verovatno biti prioritet Zvezde u narednoj sezoni.

"Naravno želja svih nas je da osvojimo titulu, a što se tiče Evrope tu je težak put. Idemo utakmicu po utakmicu, to važi i za prvenstvo, jer nećemo da obećamo ni osvajanje titule ni Kupa i mislim da je to jedini pravi put. Ukoliko budemo išli korak po korak, možemo da se nadamo dobrim rezultatima", rekao je štoper Zvezde.

Njemu će partner u srcu odbrane biti Ambraham Frimpong.

"Ovo je prvi put da sam igrao sa njim, možda smo na treningu jednom ili dva puta radili. Znate kako, odbrambena linija se uigrava dugo, mislim da smo danas funkcionisali dosta solidno i kako vreme bude odmicalo mislim da će to biti sve bolje", zaključio je Savić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: