Metalurg doveo beka iz PSŽ

Skopski rukometni klub Metalurg objavio je da doveo igrača evropskog vicešamšiona Pari Sen Žermena Januša Lapajna

Izvor: B92

Četvrtak, 22.06.2017.

23:51

Metalurg doveo beka iz PSŽ

Kako se navodi, 22-godišnji Slovenac Lapajne koji igra na poziciji centralnog beka sa makedonskim vicešampionom je potpisao dvogodišnji ugovor.

Ugovor sa skopskim Metalurgom je produžio kapiten i makedonski reprezentativac Žarko Peševski za dve godine, a nove jednogodišnje ugovore su potpisali golman Darko Arsić, desno krilo Aleksandar Gugleta i levo krilo Vanja Ilić.

Povratnik u tim je Darko Dimitrievski, koji igra na poziciji srednjeg i levog beka, koji je potpisao na jednu godinu, kao i omladinski reprezentativni golman Nikola Danilovski, koji je bio pozajmljen Pelisteru.

Metalurg je najavio da će u prelaznom roku u skopski tim doći još najmanje trojica igrača.

Tim sa skopske Autokomande napustili su Martin Marčec, Amin Jusefinedžad, Nemanja Mladenović, Giran Pečenkovski i Predrag Vejin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: