Soro iz Brazila stiže u Italiju

Finalni turnir Svetske lige je u toku, ali su srpski vaterpolista Draško Gogov i golman Slobodan Soro pronašli nove klubove.

Izvor: B92, vaterpolovesti.com

Četvrtak, 22.06.2017.

09:21

Soro iz Brazila stiže u Italiju
Photo by Al Bello/Getty Images

Kao što je italijanski portal Wpdworld.com prošle nedelje objavio, a Vaterpolo vesti prenele, bivši golgeter Partizana i mađarskog Pečuja Draško Gogov, naredne sezone nosiće kapicu italijanskog Trsta.

Isti portal preneo je informaciju da će bivši golman reprezentacije Srbije, koji je prošle godine branio za selekciju Brazila, Slobodan Soro, sledeće sezone biti na golu Savone.

Gogov je prošle sezone igrao u Mađarskoj, za Pečuj, ali se pre nekoliko dana dogovorio sa italijanskim Trstom, koji sa klupe predvodi srpski trener Miroslav Krstović. On je istakao da je zadovoljan svojim izborom, te da je čuo mnogo lepih stvari o klubu i da će učiniti sve da Trst zabeleži još bolje rezultate.

Soro je na Olimpijskim igrama u Riju sjajno branio za reprezentaciju Brazila, a dve godine je nastupao za brazilski Fluminense. Sada se vraća u Evropu i biće na golu italijanske Savone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: