Ovacije za 'Princa' i naravno suze (VIDEO)

Kapiten fudbalskog kluba Roma Frančesko Toti ovacijama je dočekan danas na stadionu Olimpiko pred poslednju utakmicu u karijeri.

Izvor: SM

Nedelja, 28.05.2017.

18:17

Ovacije za 'Princa' i naravno suze (VIDEO)
Getty Images

Mnogi navijači su u suzama pozdravili Totija, koji završava karijeru posle 25 sezona koje je proveo u prvom timu Rome, jedinog kluba za koji je nastupao.

Toti je utakmicu protiv Đenoe pred punim tribinama stadiona Olimpiko u Rimu, počeo kao rezerva, a i sam je bio u suzama kada je seo na klupu.

Ulaznice za utakmicu rasprodate su za manje od 24 sata, a očekuje se da Toti na terenu provede nekoliko poslednjih minuta.

Toti (40) nije mnoogo igrao ove sezone, koju je obeležio njegov navodni sukob sa trenerom Lučanom Spaletijem.

Toti je najbolji strelac i igrač sa najviše utakmica u istoriji Rome, sa kojom nije ostvario zapaženiji uspeh, osim što je osvojio šampionsku titulu i dva Kupa Italije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: