Nikolić: Trebalo je biti ubedljivije

Trener Partizana Marko Nikolić smatra da je njegov tim stopostotno zasluženo osvojio duplu krunu ove sezone.

Izvor: B92

Subota, 27.05.2017.

20:09

Nikolić: Trebalo je biti ubedljivije
Foto: StarSport

Crno-beli su savladali Crvenu zvezdu 1:0 u finalu Kupa i zaokružili fantastičnu sezonu u domaćim takmičenjima.

"Partizan je osvojio duplu krunu, šestu u istoriji ovakvog kluba. Veoma sam ponosan na svoje momke, na stručni štab, na sve koji rade u klubu i na publiku. Čestitam svima. Ovo je 37. ili 38. utakmica bez poraza i treća pobeda nad 'večitim' rivalom ove sezone, uz jedan remi. Sve stopostotno zasluženo", rekao je Nikolić za televiziju Arena.

Partizan je danas pobedio Zvezdu sa 1:0 i tako osvojio 14. kup. Zvezda je imala inicijativu na početku meča, ali trener Partizana nije želeo previše da analizira utakmicu.

"Mislim da sada nije vreme za takvu analizu igre, ali mislim da je Partizan trebalo da pobedi sa više golova razlike i da meč reši već do 60. ili 70. minuta. Na kraju se videlo da smo malo emotivno ispažnjeni posle proslave titule", zaključio je Nikolić.

Crno-beli su savladali Zvezdu treći put u četiri ovosezonska duela, drugi put ovog proleća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: