Vikend ludilo: Venger ili Konte, "večiti", Toti...

Poslednji ludi fudbalski vikend na pogramu je ove nedelje.

Izvor: SM

Subota, 27.05.2017.

15:43

Vikend ludilo: Venger ili Konte,
Getty Images

Iako su šampioni četiri lige petice već poznati, na rasporedu su finala kupova, kao i odluke o prvaku u nekoliko liga.

U subotu od 18.00 časova, svakako najvažniji za nas, jeste finale Kupa Srbije i „večiti derbi“ kada fudbaleri Partizana i Crvene zvezde na stadionu u Humskoj spuštaju zavesu na turbuletnu sezonu.

Biće to četvrti sudar Partizana i Crvene zvezde ove sezone, drugi u Humskoj, a crno-beli su mnogo uspešniji sa dve pobede i remijem.

Pola sata kasnije u Engleskoj će ekipa Čelsija zajedno sa Nemanjom Matićem pokušati da osvoji duplu krunu, ali će na tom putu morati da pobedi Vengerovu četu.

Tokom sezone navijači Arsenala su zbog loših rezultata protestovali protiv trenera Vengera i tražili od njega da ode iz kluba. Venger je u Arsenalu od 1996. godine, a u sredu je rekao da "ne zna" da li će mu utakmica sa Čelsijem biti poslednja u klubu.

U subotu od 21.30 na Visente Kalderonu Barselona i Alaves igraju finale Kupa.

Borusija Dortmund i Ajntraht od 10 časova borić se za Kup, a sat vremena kasnije u Pari Sen Žermen će pokušati protiv Anžera da osvoji trofej u Kupu.

U Italiji se u nedelju igra poslednje kolo, gde će iako je poznat šampion, mnogi mečevi biti u centru pažnje, a neki u istoriju – poput meča Rome i Đenoe, gde će svoj poslednji fudbalski ples zaigrati legendarni Frančesko Toti.

Benfika će pokušati da izbori i finale Kupa od 18.15 protiv Gimareša.

U Turskoj, dva kola pred kraj Bešiktaš (71 bod) može osigurati šampionsku titulu u nedelju, kada od 18 sati gostuje Gazijantepu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: