"Partizan neka osvoji titulu protiv FMP1 ili FMP2"

Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je su njegovi košarkaši protiv Spartaka "najzad" odigrali utakmicu koja nije stresna.

Izvor: SM

Četvrtak, 25.05.2017.

21:32

Starsport

Crno-beli su ubedljivo savladali Spartak u Pioniru rezultatom 100:80 i upisali desetu pobedu u ovom takmičenju.

“Najzad smo odigrali utakmicu koja nije stresna I u smislu rezultata I generalno mislim da smo igrali, u odnosu na utakmicu u Subotici bolje i pametnije. Najzad smo odigrali utakmicu koja nije stresna. Iskoristili smo dobru igru nosilaca, mladi igraci su fobili vise minuta. Nemam nikakvih zamerki. Ovo stavljamo iza sebe, imamo još tri kola, gostovanje u košarkaškom gradu kakav je Čačak, pa sad ABA ligaša, i onda krece plej of”, rekao je Džikić.

Košarkaš Partizana Slobodan Jovanović upisao je četiri poena za trinaest minuta na parketu.

“Dogovorili smo se da uđemo maksimalno ozbiljno, sa poštovanjem prema protivniku. Zahvaljujćci tome smo stigli do velike prednosti. Verovatno je produžetak sa Dinamikom uticao na to da uđemo skroz ozbiljno” izjavio je Jovanović.

S druge strane, trener Spartaka Nebojša Vagič kazao je da je cilj njegove ekipe bio da odigra što bolje, ali da nije u tome uspeo. Za to je delimično okrivio tempo utakmica i povrede.

"Došli smo da odigramo što bolje ali nismo mogli. Imamo malo igrača ali nisa .zadovoljan onim što su dali na terenu. Nisu se pobili kako znaju", istakao je Jončevski.

Krilo kluba iz Subotice Đorđe Tresač poželeo je Partizanu da osvoji titulu uz zanimljivu konstataciju:

“Nema šta puno da se kaže o utakmici, za njih je ovo verovatno bio lakši trening. Nismo uspeli da ih iznenadimo na početku kao u Subotici, sada su ozbiljno ušli u meč. Želim Partizanu da osvoji titulu, svejedno protiv FMP 1 ili FMP 2”, rekao je Tresač koji je meč završio sa 19 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

195 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: