Runi ostao bez mesta u reprezentaciji Engleske

Selektor Engleske Garet Sautgejt izostavio je kapitena Mančester Junajteda Vejna Runija iz tima koji konkuriše za meč sa Škotskom u kvalifikacijama za SP.

Izvor: AK

Četvrtak, 25.05.2017.

15:24

Runi ostao bez mesta u reprezentaciji Engleske
Foto: Getty images

Ostrvski derbi na programu je 10. juna, a tri dana kasnije "Gordi Albion" igra prijateljski meč sa Francuskom.

Sautgejt je pozvao samo jednog debitanta, beka Totenhema Kirana Tripijea, a u tim se vraća golman Stouka Džek Batland.

Engleska gostuje na Hempden parku kao lider Grupe F sa 13 bodova iz pet utakmica, šest više od četvrtoplasirane Škotske.

"Meč sa Škotskom je jedan od velikih derbija. Nalazimo se u poziciji gde bi pobedom dodatno učvrstili prvo mesto, a to želimo da ostavarimo. Francuska će biti veliki izazov, a u prijateljskoj utakmici želimo da odigramo najbolje što možemo, kao protiv Španije i Nemačke", rekao je Sautgejt.

Golmani: Džek Batland (Stouke Siti), Frejzer Forster (Sautempton), Džo Hart (Mančester Siti), Tom Hiton (Barnli);

Odbrana: Rajan Bertrand (Sautempton), Geri Kejhil (Čelsi), Netenijel Klajn (Liverpul), Aron Kresvel (Vest Hem), Ben Gibson (Midlzbro), Fil Džons (Mančester Junajted), Kris Smoling (Mančester Junajted), Džon Stouns (Mančester Siti), Kiran Tripije (Totenhem), Kajl Voker (Totenhem);

Vezni red: Dele Ali (Totenhem), Erik Dajer (Totenhem), Adam Lalana (Liverpul), Džesi Lingard (Mančester Junajted), Džejk Livermor (Vest Bromvič), Aleks Okslejd-Čamberlen (Arsenal), Rahim Sterling (Mančester Siti);

Napad: Džermejn Defo (Sanderlend), Heri Kejn (Totenhem), Markus Rašford (Mančester Junajted), Džejmi Vardi (Lester Siti).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: