Inijesta: Možda penziju ne dočekam u Barseloni

Fudbaler Barselone Andres Inijesta nije siguran da će karijeru završiti u matičnom klubu.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.05.2017.

13:41

Inijesta: Možda penziju ne dočekam u Barseloni
Foto: Getty images

Inijesta je istakao da je spreman i na opciju da na leto 2018. godine napusti Kataloniju.

Inijesti ugovor ističe u junu 2018, kada će imati 34 godine, a njegove reči dolaze nakon što je ove sezone na samo 13 utakmica u španskoj Primeri bio u prvoj postavi.

"Moj plan je da minimum odradim ugovor do kraja, a onda ćemo kasnije videti. Postoje razne opcije, pitanje je vrednosti, ali ne kažem da neću potpisati novi ugovor. S obzirom kako je ova sezone prošla, kako se sve promenilo, naučio sam mnoge stvari. Kada dodje vreme za rastanak sigurno neću biti na smetnji klubu", rekao je Inijesta.

Inijestina odluka verovatno će u mnogome zavistiti od uloge kod novog trenera Barselone, verovatno Ernestea Valverdea, koji je glavni favorit da nasledi Luisa Enrikea.

Inijesta je celu karijeru proveo na Nou Kampu, od mladjih selekcija i 1996. godine, a sa prvim timom osvojio je čak 28 trofeja, medju kojima su četiri Lige šampiona i osam titula Primere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: