Klop nestrpljivo čeka pojačanja

Menadžer Liverpula Jirgen Klop već je počeo da priča o pojačanjima za sledeću sezonu, a nada se da će ih dobiti što pre.

Izvor: AK

Četvrtak, 25.05.2017.

13:29

Klop nestrpljivo čeka pojačanja
Foto: Getty images

Liverpul će sredinom avgusta igrati kvalifikacije za Ligu šampiona, pa će Klop morati da spremi tim nešto ranije nego što je to praksa kod najboljih klubova Premijer lige.

"Voleo bih da nova pojačanja stignu sutra, ali nažalost to nije mnogo realno. Najbolje bi bilo da igrači dođu pred start priprema, ali nisam siguran da li će se i to dogoditi", rekao je Klop.

Prošlog leta Klop je na Enfild doneo Žoržinja Vajnalduma, Sadija Manea, Joela Matipa, Lorisa Karijusa i Ragnara Klavana.

"Drugačije je sa svakim igračem. To neće biti mnogo veliki problem jer ako budemo spremni i zdravi imaćemo veoma snažan sastav na startu sezone. Ali to ne znači da ne bih voleo više ovu prvu varijantu, voleo bih da igrači dođu što pre je moguće", dodao je Klop.

Liverpul je sezonu zvanično završio u sredu, gostovao je Sidneju i slavio 3:0 pred 70.000 navijača u Australiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: