Junajted otkazao konfereciju zbog napada

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo neće danas održati konferenciju za novinare pred finale Lige Evrope protiv Ajaksa zbog terorističkog napada u gradu.

Izvor:

Utorak, 23.05.2017.

16:27

Junajted otkazao konfereciju zbog napada
Getty Images

Murinjo je trebalo da se obrati medijima povodom utakmice sa 'Kopljanicima', koja je na programu u sredu od 20.45 u Solni na 'Stadionu prijateljstva'. .

Junajted je zahtevao da se konferencija za medije otkaže, a predlog je usvojila Evropska fudbalska unija (UEFA).

U eksploziji po završetku koncerta američke pevačice Arijane Grande u Mančesteru poginule su 22 osobe, uključujući decu, a povređeno je 59 ljudi ukupno.

Policija eksploziju tretira kao teroristički napad i veruje da je napadač delovao sam i da je poginuo prilikom aktivacije bombe.

Opširnije na našim INFO stranama. .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: