Krokodil povezao Đokovića i Lakosta

Teniska legenda Novak Đoković postao je danas novi ambasador francuskog brenda „Lacoste“.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.05.2017.

15:01

Krokodil povezao Đokovića i Lakosta
Foto: Promo/Lacoste

„Lacoste“ je razvio istoimenu linuju Novak Đoković, koju će naš teniser prvi put da nosi na Rolan Garosu, a potom i na ostalim takmičenjima.

Novu reklamnu kampanju, brend je zamislio kao prelaz između dva prvaka, Renea Lakosta i Novaka Đokovića. Film, u režiji Julien Pujol, svedoči o odlučujućem trenutku brenda: izumu Lacoste L.12.12 polo majice - dana kada je Rene Lakost odlučio da skrati rukave košulje kako bi sebi omogućio veću slobodu kretanja.

Kao novo lice brenda, Novak Đoković je u fokusu kampanje fotografa Džejkoba Satona. Vizuelni efekti kombinuju crno-bele fotografije iz 30-tih godina prošlog veka sa bojama kolekcije. Kompozicija predstavlja bezvremenost brenda.

Kolekcija Novak Đoković je linija koja objedinjuje funkcionalnost sa stilom. Linija je savršena za igrače koji, poput Novaka Đokovića, obraćaju pažnju na sve detalje igre.

Potpis Novaka Đokovića se nalazi na levom rukavu polo majice čije su grafike inspirisane linijama teniskog terena. Boje plave, bele i crvene na beloj pozadini daju sliku opuštenog francuskog stila, koji se odlično slaže uz beli ili crni šorts i daje idealnu siluetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: