Rastavac napustio Radnički: Misija završena

Trener Radničkog Milan Rastavac rekao je da je utakmicom protiv Crvene zvezde završena njegova misija u klubu iz Niša.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 21.05.2017.

23:17

Rastavac napustio Radnički: Misija završena

"Moja misija u Radničkom se završava. Iskostio bih priliku da zahvalim svima na dve i po prelepe godine koje sam proveo u Nišu", rekao je Rastavac.

Radnički je u 37. kolu srpskog prvenstva poražen od Crvene zvezde u Beogradu sa 4:0 i sezonu završio na petom mestu na tabeli.

"Ponovili smo prošlogodišnju sezonu i zauzeli peto mesto što predstavlja uspeh za Radnički. Pokazali smo kontinuitet što nije lako", rekao je Rastavac.

On je je čestitao Zvezdi na zasluženoj pobedi.

"Zvezda je bila bolja tokom svih 90 minuta. Uspevali smo u nekim situacijama da je ugrozimo, ali definitivno nismo imali dovoljan nivo za ozbiljniji otpor", dodao je trener niškog kluba.

Rastavac je zahvalio svima koji su podržavali Radnički.

"Hvala svima koji podržavaju Radnički. Hvala svim predsednicima kluba koji su bili dok sam ja bio u klubu: Vidaku Peroviću, Radanu Iliću i sada Ivici Tončevu. Hvala i svim navijačima", kazao je Rastavac.

Trener Crvene zvezde Boško Đurovski čestitao je na konferenciji za novinare Rastavcu na periodu provedenom u Radničkom.

"Čestitam ti na ove dve i po godine, napravio si mnogo za ovaj tim Radničkog, koji je imao prepoznatljivu igru. Želim ti uspeh u nastavku karijeru", rekao je Đurovski.

Rastavac je poželeo sreću Crvenoj zvezdi u finalu poželeo bih sreću u finalu kupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: