Tim: Velika pobeda, ali slede Novak ili Delpo

Dominik Tim napravio je iznenađenje eliminisavši Rafaela Nadala sa 2:0 u četvrtfinalu Mastersa u Rimu.

Izvor: PT

Petak, 19.05.2017.

19:50

Tim: Velika pobeda, ali slede Novak ili Delpo
Getty Images

Austrijanac ovog proleća igra odlično na šljaci, što govori skor od 17:3, od čega je dva puta poražen od “Kralja“ šljake.

Izašao sam sa namerom da igram veoma agresivno, jer sam znao da ukoliko želim da pobedim moram da igram agresivno i da promenim nešto malo u igri“, rekao je Tim posle meča.

Dominik će se u borbi za finale sastati sa Novak Đokovićem ili Huanom Martinom Del Potrom koji se igraju oko 21 čas.

Mislim da je ovo bio jedan od mojih najboljih mečeva u karijeri“, kazao je Austrijanac, a potom i dodao.

Ostvario sam veliku pobedu, ali u subotu će me sačekati Đoković ili Del Potro. Biće veoma teško. Obojica su neverovatni i veliki igrači. Mislim da će biti odličan meč između njih dovjice, a ko god da pobedi, biću spreman“, završio je Tim.

Mladi Austrijanac nema pobedu u duelim protiv Đokovića i Del Potra u međusobnim mečevima. Protiv srpskog igrača ima 0/4, dok je protiv Argentinca na 0/2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: