Radnički: Partizan pobedio, sport ponižen

Fudbalski klub Radnički iz Niša oglasio se konstatacijom da je Partizan stalnim pritiskom na sudije i javnost uspeo da dođe do pobede na Čairu (1:3).

Izvor: B92

Četvrtak, 18.05.2017.

13:55

Radnički: Partizan pobedio, sport ponižen
Foto: Starsport

"Radnički je najgrublje pokraden jer su sudijske odluke direktno uticale na ishod utakmice. O njihovoj manipulaciji govori i činjenica da su dan pre odluke, objavili da oni "znaju" da će suditi Bojan Nikolić, čime su namerno obmanuli javnost kako bi sudili oni koji njima očigledno odgovaraju", ističe se na zvaničnoj internet stranici Radničkog.

Na Čairu su uvereni da bi tok utakmice bio potpuno drugačiji da je sudija Zoran Široki u petom minutu pokazao crveni karton Urošu Đurđeviću zbog udarca glavom u stomak Radoša Bulatovića.

"Na utakmici je bio evidentan niz grubih startova protiv naših fudbalera koje sudije nisu "videle" ili nisu želele da vide. Nećemo ni da govorimo o sviranju nepostojećih ofsajda, što se može videti na snimcima".
Foto: Starsport
Dalje u Radničkom naglašavaju da su razočarani što je 14.000 gledalaca, sa kupljenim ulaznicama, videlo utakmice u kojoj je glavna figura bio sudija. Kako su naveli, opstrukcija srpskog fudbala i fer igre je uspela, tako da mogu da čestitaju Partizanu na pobedi van terena.

"Blefiranjem oko negiranja odluke u vezi prisustva trenera Marka Nikolića, ali i impliciranjem da u Niš vode kuvara kako ih neko ne bi otrovao tokom boravka, pokazali su na šta su spremani kako bi sebi stvorili uslove za pobedu, iako su time unizili sport. Izvrtanje činjenice da neko vodi sa sobom kuvara, odnosno stavljanje u kontekst da neko planira da ih otruje, duboko vređa razum ako se zna da taj kuvar ide sa njima poslednjih 10 godina, ali ne da im kuva, već da sastavlja jelovnik", zaključuju iz Radničkog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

190 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: