Lu: Forsiramo Lebrona jer igra na visokom nivou

Trener Klivlenda Tajron Lu rekao je posle pobede nad Bostonom da je Lebron Džejms pravi predvodnik Kavalirsa.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 18.05.2017.

09:17

Lu: Forsiramo Lebrona jer igra na visokom nivou
Photo by Elsa/Getty Images

Aktuelni šampion NBA lige na krilima Lebrona Džejmsa, koji je postigao 38 poena (14-24 iz igre, 1-6 za tri, 9-11 penali) i imao 9 skokova i 7 asistencija, nastavio je sjajan niz bez poraza od početka plej-ofa.

"Lebron igra na visokom nivou i to je razlog zbog kojeg ga toliko forsiramo. Kad Lebron igra na tom nivou ostali momci mogu da budu i solidni i imamo dobre šanse za pobedu", rekao je.

Košarkaši Bostona su na početku meča promašili 11 od 14 šuteva, tako da je pitanje pobednika rešeno već u prvom poluvremenu kada je Klivlend stekao velikih 26 poena prednosti. Seltiksi su u nastavku uspeli da smanje razliku, ali nisu imali snage za preokret.

"Bili su agresivniji tim, tim sa više energije. Ne možemo ekipi njihovog kalibra da dozvolimo da izgrade takvo vođstvo u prvoj četvrtini. Drugu utakmicu moramo bolje da počnemo", rekao je centar Seltiksa Al Horford.

Druga utakmica finala Istoka na programu je u noći između petka i subote.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: