Potvrđeno – Seltiksima prvi pik na draftu

Draft lutrija, koja određuje prvih 14 pozicija za biranje na predstojećem NBA draftu, održana je u noći između utorka i srede.

Izvor: ÐN

Sreda, 17.05.2017.

08:47

Potvrđeno – Seltiksima prvi pik na draftu
Photo by Adam Glanzman/Getty Images

Kao što je bilo i očekivano, prvog pika ove godine dobiće Boston Seltiksi, koji su imali najveće šanse za osvajanje i pre žreba.

Oni su pred lutriju imali 25 odsto šanse za dobijanje prvog izbora i 22. juna će imati pravo da prvi biraju na NBA draftu.

Do prvog pika Seltiksi su došli zahvaljujući Bruklin Netsima i velikom trejdu od pre nekoliko godina, pa je njihov prvi pik otišao u Boston. Drugi će na draftu birati Los Anđeles Lejkersi, dok će treći pik otići u Filadelfiju 76erse.

Zatim slede Finiks Sansi, Sakramento Kingsi, Orlando Medžik, a u top 10 su još Minesota Timbervulvsi, Njujork Nikis, Dalas Meveriksi i još jednom Sakramento.

NBA draft će biti održan 22. juna u ‘Barkliz centru’ u Bruklinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: