Boston ili Vašington? Saznaćemo uskoro

Ekipa Bostona dva sata iza ponoći dočekuje Vašington u odlučujućoj sedmoj utakmici polufinala istočne konferencije.

Izvor: PT

Ponedeljak, 15.05.2017.

23:15

Boston ili Vašington? Saznaćemo uskoro
Getty Images

U najboljoj seriji u dosadašnjem plej-ofu NBA lige viđeno je sve što ovu igru čini lepom.

Ekipa iz prestonice Sjedinjenih Američkih Država bila je pred eliminacijom u šestoj utakmici, kada su na 1:30 do kraja gubili pet poena.

Tada je stvari u svoje ruke preuzeo Džon Vol, koji je trojkom na tri sekunde do kraja doneo trijumf Vašingtonu i tako seriju odveo u sedmu utakmicu.

Boston je seriju startovao sa dve pobede pred domaćom publikom, a na isti način odgovorili su izabranici Skotija Bruksa. U petoj utakmici Vašington je bio nemoćan, a onda je usledila pomenuta šesta.

U redovima Vizardsa dosta toga zavisi od Džona Vola i ako on ne bude bio na nivou, Vašington nema čemu da se nada. Sa druge strane, Ajzea jeste glavni igrač Seltiks, ali čini se da i sa njegovom slabijom partijom Boston može da odigra dobro.

Pobednik ovog duea proćiće u finale istočne konferencije, gde se već nalazi aktuelni šampion, ekipa Klivlend Kavalirsa, koja je sa 4:0 izbacila Toronto Reptorse.

Utakmica je na programu u dva sata iza ponoći u čuvenom “TD Gardenu“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: