Bogdan: Ne mogu da zamislim da F4 gledam na TV

Košarkaš Fenerbahčea Bogdan Bogdanović očekuje najbolji Fajnal-for Evrolige na kojem je učestvovao u karijeri.

Izvor: AK

Ponedeljak, 15.05.2017.

10:44

Bogdan: Ne mogu da zamislim da F4 gledam na TV
Foto: Getty images

Turski tim će u petak igrati protiv Real Madrida, dok se u drugom polufinalu u Istanbulu sastaju CSKA i Olimpijakos.

"Udrastao sam u Srbiji gledajući F4 preko televizije, pa je neverovatno što učestvujem u ovome. Sada ne mogu da zamislim sebe da gledam F4 preko TV. Moramo biti tu!", napiaso je Bogdanović u blogu Evrolige.

Fener će treći put u nizu igrati na F4, prošle godine je poražen u finalu od CSKA, a 2015. u polufinalu upravo od Reala.

"Real i mi se odlično poznajemo međusobno, ali sada će obe ekipe imati sve igrače na raspolaganju, prvi put u sezoni. Siguran sam da će biti interesantna i veoma teška utakmica. Real ima sjajnu sezonu, fantastičan sastav, odlične lidere, opasne igrače na raličitim pozicijama. Mislim da će ovo biti najteži F4 na kojem sam igrao, pre svega zbog teške sezone koju smo imali", kaže srpski reprezentativac.

Real je bio prvi u regularnom delu sezone, CSKA drugi, Olimpijakos treći, a Fener peti.

"Ostala tri tima nisu izgubila toliko utakmica kao mi, što nas je koštalo prednosti domaćeg terena, ali smo se svi kvalifikovali. Olimpijakos je prošao iako je gubio 2-1, niko nije očekivao da prođu. Niko nije očekivano ni da Real izgubi kod kuće, ali su i oni ipak prošli", kaže Bogdanović.

Ukoliko Fener prođe u finale, verovatno će dobiti šansu da se revanšira CSKA, jer su "Armejci" favoriti protiv Olimpijakosa u drugom polufinalu.

"Radujem se tom meču. Oba tima su vrlo iskusna, često su na F4. Igrali su međusobno prethodnih godina, siguran sam da će biti zanimljivo. Olimpijakos je više denfazivna, a CSKA ofanzivna ekipa. Ovo je jedna utakmica u kojoj svako može da pobedi. Finale je daleko za sve", zaključio je bivši bek Partizana.

Meč CSKA i Olimpijakosa na programu je u petak od 17:30, dok se Fener i Real sastaju od 20.30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: