SL: Sada Partizan mora, a Zvezda čeka kiks

Ekipa Partizana dočekuje Voždovac u 35. kolu Superlige Srbije sa željom da sačuvaju čelno mesto na tabeli Superlige, na koje je došla posle duže vremena.

Izvor:

Subota, 13.05.2017.

08:45

SL: Sada Partizan mora, a Zvezda čeka kiks
StarSport

S druge strana, Crvena zvezda vreba kiks večitog rivala i igra protiv lučanske Mladosti u 35. kolu domaćeg šampionata.

Partizan je posle godinu i po dana prestigao Zvezdu na vrhu i to tri kola pre kraja, što želi da sačuva protiv tima koji im je prošlog vikenda pobedom nad aktuelnim šampionom (3:2) to omogućio.

Utakmica u Humskoj igraće se od 17 časova pred praznim tribinama zbog kazne, zbog čega su 'Grobari' organizovali gledanje meča ispred stadiona putem video-bima, pa će izabranici Marka Nikolića sa nova tri boda imaju nameru da nastave impozantan niz od 33 utakmice bez poraza, među kojima su samo tri remija.

Dva časa kasnije, Crvena zvezda, koja se nalazi u teškom trenutku jer je u finišu sezone ispustila veliku prednost i zbog toga je umesto Miodraga Božovića na klupu došao Boško Đurovski. pokušaće da prekine niz od dva poraza.
Getty Images
Ni promena trenera nije uticala da crveno-beli izbegnu poraz u sredu od Čukaričkog, ali su ipak otišli u finale Kupa Srbije.

Pred njima je Mladost, ekipa koja je sa igračem manje izborila remi u prethodnom meču na stadionu Rajko Mitić, ali sada su fudbaleri Crvene zvezde pod moranjem.

U preostalim susretima plej-of faze nacionalnog šampionata, Napredak će u Kruševcu dočekati Javor od 19 časova, dok će Vojvodina u istom terminu ugostiti niški Radnički.

Velika borba, verovatno do poslednjeg kola, vodi se za opstanak, Novi Pazar ima poslednju šansu da pobedom nad direktnim konkurentom Borcem sačuva nadu, Rad dočekuje Bačku sa ambicijom da prekine loš niz rezultata, dok Metalac i Radnik takođe igraju meč koji bi mogao mnogo da odluči.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: