Grobari: Obezbeđen video-bim, svi ispred stadiona!

Navijači Partizana saopštili su da su obezbedili video-bim za praćenje utakmice protiv Voždovca u subotu od 17 časova ispred stadiona u Humskoj 1.

Izvor: B92

Petak, 12.05.2017.

17:11

Grobari: Obezbeđen video-bim, svi ispred stadiona!
Getty Images

Crno-beli su kažnjeni igranjem pred praznim tribinama na dva meča, odnosno do kraja sezone, ali su 'Grobari' pozvali sve navijače kluba da se u 16.30 okupe na platou između severne i zapadne tribine, gde će video-bim biti i postavljen, kako bi pesmom pomogli igračima.

"Sutra na dogovorenom mestu je obezbeđen i video-bim, na kojem ćemo pratiti utakmicu i navijati. Plato između severne i zapadne tribine – 16.30", navodi se u saopštenju 'Grobara'.

Posle poraza Crvene zvezde u prošlom kolu, upravo od 'Zmajeva', ekipa Marka Nikolića pretekla je večitog rivala na čelu tabele.

Crno-beli imaju tri boda više od crveno-belih na tri runde do kraja šampionata, a isti rivali igraće i u finalu nacionalnog Kupa.

Zvezda dva časa kasnije dočekuje lučansku Mladost na svom stadionu, a u slučaju istog broja bodova na kraju trke Crvena zvezda odbraniće titulu jer je bila bolje plasirana pre ulaska u plej-of.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: