Nikolić: Nisam sujeveran, svaka tradicija padne

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da njegov tim očekuje specifična utakmica protiv Voždovca u Superligi Srbije.

Izvor: B92

Petak, 12.05.2017.

12:25

Nikolić: Nisam sujeveran, svaka tradicija padne

Crno-beli će zbog suspenzije dočekati "Zmajeve" pred praznim tribinama u Humskoj 1, u subotu od 17 časova.

Voždovac je u prošlom kolu savladao Crvenu zvezdu i omogućio Partizanu da preuzme prvo mesto na tabeli.

"Pred nama je specifična utakmica protiv dobrog tima, sastavljenog od mladosti i iskustva, sa perspektivnim trenerom. Očekujem da moj tim bude motivisan na najvišem mogućem nivou i uz disciplinu i veliku posvećenost dodje do pobede. Učinićemo sve da naša velika serija se nastavi", rekao je Nikolić.

Novinari su podsetili Nikolića na uspešnu tradiciju crno-belih na mečevima bez publike.

"Nisam sujeveran, svaka tradicija može da se sruši. Ona je veoma bitna, ali ništa ne mora da znači", poručio je Nikolić.

Dva tima su se početkom aprila sastala u Kupu, a crno-beli su slavili 2:1, posle preokreta u poslednjih deset minuta susreta. Sredinom marta bilo je 4:0 u Humskoj.

"Sve utakmice su nam kao finala, tako da nemamo jači pritisak", kazao je trener Partizana.

Kako je naglasio, na njega ne utiču priče iz Crvene zvezde da je pod suspenzijom vodio Partizan na početku sezone, posle optužbi da u Sloveniji nije odslužio kaznu od sedam utakmica zbog rasizma.

"Ako mi verujete nisam ni pratio takve navode. Previše sam zauzet pripremom naših mečeva, analizom protivničke i naše igre, pa nemam vremena. Čovek sam iz sporta i pravi odnos nas je doveo u ovu poziciju. Nećemo da se menjamo jer bi u suprotnom bilo naivno", zaključio je Nikolić.

Utakmica 35. kola Superlige izmedju Partizana i Voždovca igra se sutra od 17 sati na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: