Milošević: Voždovčani su na uvek nezgodni

Kapiten fudbalera Mladosti Ivan Milošević rekao je da će utakmica protiv Voždovca biti jedna od odlučujućih u borbi za četvrto mesto na tabeli Superlige Srbije.

Izvor: B92

Subota, 29.04.2017.

00:00

Milošević: Voždovčani su na uvek nezgodni

"Očekuje nas veoma bitna utakmica protiv odlične ekipe Voždovca, koja u poslednje vreme pruža dobre partije. Inače, oni su veoma nezgodan protivnik za nas, pokazatelj za to su i dva poraza u međusobnim duelima u ovoj sezoni. Mislim da će ova utakmica biti jedna od odlučujućih u daljem raspletu za četvrto mesto", rekao je Milošević

Fudbaleri Mladosti dočekuju u subotu ekipu Voždovca u 33. kolu Superlige Srbije.

Mladost je četvrta na tabeli sa 30 bodova, dok je Voždovac na sedmom mestu sa 23.

"Očekujem navijače u što većem broju na ovoj utakmici, čak možda i u rekordnu posetu u ovoj sezoni", dodao je Milošević.

Kapiten Mladosti je naveo da je njegova ekipa već ostvarila svoj primaran cilj u ovoj sezoni, a to je plasman u plej-of.

"Sada igramo dosta rasterećenije, što se odražava i na naše rezultate i igre u nekoliko poslednjih utakmica. Posle male krize na početku prvenstva, kada smo doživeli poraze od Novog Pazara i Bačke, u pravo vreme smo ušli u formu i počeli da igramo onako znamo i došli u situaciju da se borimo za četvrto mesto i istorijski plasman u Evropu", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: