Dimitrijević u izboru za najboljeg mladog igrača

Makedonski košarkaški talent Nenad Dimitrijević nominovan je u izboru za najboljeg mladog košarkaša i idealnu mladu petorku u španskoj ACB ligi.

Izvor: SM

Četvrtak, 27.04.2017.

19:15

Dimitrijević u izboru za najboljeg mladog igrača

Košarkaš Huventuda i makedonski reprezentativac je jedan od 13 mladih košarkaša koji su nominovani za izbor mladog igrača u španskoj prvoj ligi u sezoni 2016/2017.

Veliki makedonski talent ima samo 19 godina i dobrom igrom u timu iz Badalone je ove godine privukao pažnju košarkaške javnosti u Španiji.

Dimitrijević je odigrao 15 utakmica u prvenstvu, ima prosek od 9.24 minuta na terenu, 3,6 poena i 0,8 skokova.

Zajedno sa makedonskim košarkašem u konkurenciji za najboljeg mladog igrača i idealnu petorku u koknurenciji su i taletovani košarkaši Real Madrida i Barselone, Luka Dončić i Aleksandar Vezenkov.

U izboru učestvuju navijači koji mogu da glasaju na zvaničnoj internet stranici španske košarkaške lige (acb.com/mvp/mejorjoven.php), zatim novinari, igrači i treneri prve lige. Glasanje traje do 11. maja u ponoć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: