Hrvatskog tenisera izvređao fudbaler Standarda

Hrvatski teniser Ivo Karlović objavio je na Instagram profilu uvredljive poruke koje je dobio od fudbalera Standarda Ramana Benita.

Izvor: SM

Četvrtak, 27.04.2017.

17:45

Hrvatskog tenisera izvređao fudbaler Standarda
Getty Images

Drugi nosilac ATP turnira u Budimpešti plasirao se u četvrtfinale pošto je u drugom kolu pobedio bosanskohercegovačkog igrača Damira Džumhura 6:1, 3:6, 6:4.

Kako prenosi Indexsport, posle meča Karlovića je na jednoj društvenoj mreži dočekala poruka Ramana Benita.

S profila koji je potvrđen kao igračev službeni profil, stigle su mu sramotne poruke, koje je Hrvat odlučio da objavi u javnosti.

"Glupa pi..o, trči više u poenima ili mi vrati mojih 2500 eura. Go..o je..no, prestani da igraš tenis. Idi pecaji", poručio mu je fudbaler, verovatno iznerviran zbog promašenog para na kladionici.

Budući da je Karlović pobedio, a 22-godišnji napadač mu se nakon sramotnog napada nije izvnio, verovatno se kladio da će hrvatski teniser da osvoji drugi set ili gem u ko, mu je Džumhur napravio jedini brejk.

Benito je mladi belgijski reprezentativcu koji je prošle godine iz Genta prešao u Standard, gde je ove sezone postigao šes golova i odigrao 30 mečeva.

Zanimljivo je da je ovog fudbalera Gent 2015. godine kaznio zbog homofobičnog skandiranja navijačima Briža, jer je sve navijače kluba nazivao homoseksualcima.

Look at this verified internet troll #dm

A post shared by big daddy karlo (@ivokarlovic) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: