Napoli ne pušta Kulibalija, Maksimović nije zamena

Čelsi je ponudio 55 miliona evra za transfer odbrambenog fudbalera Kalidua Kulibalija, ali ju je Napoli odbio, bar dok ne nađe dostojnu zamenu.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.04.2017.

17:32

Napoli ne pušta Kulibalija, Maksimović nije zamena
Getty Images

Kontroverzni predsednik italijanskog kluba Aurelio De Laurentis istakao je ne želi da se odrekne stamenog Senegalca jer nema njegovog naslednika, iako je letos doveo Nikolu Maksimovića iz Torina za čak 30 miliona evra.

"Istina je da je Čelsi ponudio toliki novac, ali rekao sam Konteu da ne mogu da mu dam Kulibalija jer nemamu vrednu zamenu. Neću da ga prodam dok mi trener Sari ne kaže koga želi kao njegovog naslednika", rekoa je Laurentis.

Maksimović je ove sezone odigrao samo osam utakmica u italijanskoj Seriji A, kao i još po dve u Ligi šampiona i Kupu Italije.

Trener Mauricio Sari više poverenja na štoperskom mestu do sada imao je u Kulibalija i Raula Albiola, ali i Vlada Kirikeša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: