Poćetino prezadovoljan: Bilo je neverovatno

Trener fudbalera Totenhema Maurisio Poćetino rekao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe u pobedi protiv Kristal Palasa od 1:0.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 27.04.2017.

15:43

Poćetino prezadovoljan: Bilo je neverovatno
Photo by Clive Rose/Getty Images

Ovim trijumfom ’Pevci’ su smanjili zaostatak u Premijer ligi za vodećim Čelsijem na četiri boda.

Totenhem je na gostujućem terenu u londonskom derbiju pobedio Kristal Palas sa 1:0 golom Kristijana Eriksena u 78. minutu.

To je bila osma uzastopna pobeda Totenhema, prvi put od 1960. godine, kada je nanizao 13 trijumfa.

"Bilo je neverovatno. Odigrali smo veoma dobro. Mislim da smo u drugom poluvremenu odigrali mnogo bolje nego u prvom. U prvom delu igre smo imali malih problema sa dodavanjem lopte, ali smo u nastavku promenili stvari, igra je bila tečnija, pronalazili smo prazan prostor i pritiskali Palas", rekao je Poćetino, preneli su britanski mediji.

Totenhem na drugom mestu na tabeli ima 74 boda, četiri manje od Čelsija.

"Dobro je što smo osvojili tri boda i ostali u trci za titulu. Moramo da nastavimo. Uvek je dobro pobeđivati, ali čeka nas važan veliki derbi protiv Arsenala, možda i poslednji na Vajt Hart Lejnu. Biće uzbudljiva utakmica", dodao je trener Totenhema.

Totenhem je ove sezone do sada osvojio 74 boda, što je klupski rekord u Premijer ligi.

Kristal Palas je pretrpeo 18. prvenstveni poraz, a četvrti uzastopni od Totenhema u Premijer ligi.

"Izuzetna timska igra moje ekipe, koja je imala manje vremena da se oporavi za utakmicu protiv izuzetno dobrog Totenhma. U prvom poluvremenu smo namučili Totenhem, ali imali smo manje vremena od njih da se oporavimo", rekao je trener Kristal Palasa Sem Olerdajs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: