Šarapova: Teren je moja pozornica

Ruska teniserka Marija Šarapova vratila se na teren posle 15 meseci suspenzije pobedom nad Robertom Vinči u prvom kolu WTA Štutgarta.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Četvrtak, 27.04.2017.

10:43

Šarapova: Teren je moja pozornica
Getty Images

Šarapova je sa 2:0 u setovima (7:5, 6:3) pobedila predstavnicu Italije i tako se na velika vrata vratila u 'beli sport'.

"Teren je moja pozornica od detnjistva. Čekala sam ovaj momenat dugo dugo vremena", rekla je Šarapova.

Popularna Maša mogla bi da zaigra na Rolan Garosu ukoliko dobije 'vajld-kartu', međutim, kako kaže još ne razmišlja o toj mogućnsoti.

"Ne mislim još o tome. Znam da ima dosta priče o propusnici za Rolan Garos i o tome da li ću igrati ili ne. Ali nisam se takmičila 15 meseci i važnost ovog turnira (Štutgarta) i sledećih su od presudnog su značaja. Znam da su Grend slemovi važni, a i imala sam uspehe na Otvorenom prventsvu Francuske. Paris je neverovatan grad, gde sam dva puta uspevala da dođem do trofeja i bilo bi sjajno kada bih ove godine bila deo turnira. Ipak, fokus mi je na sledećim turnirima, koji su isto toliko važni", završila je Šarapova.

Povratak Ruskinje na teren izazvao je dosta pompe u sportskoj javnosti, a javile su se i kritičarke poput Judžini Bušar koje je izjavila da je Šarapova varalica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: