Srbija u subotu sa Pro Rekom u Torinu

Vaterpolo reprezentacija Srbije odigraće u subotu u Torinu prijateljsku utakmicu sa italijanskim Pro Rekom.

Izvor: B92

Petak, 14.04.2017.

16:05

Srbija u subotu sa Pro Rekom u Torinu

Vaterpolisti Srbije nalaze se u Italiji na mini pripremama gde sparinguju sa Pro Rekom, a te pripreme završavaju utakmicom protiv Đenovljana.

"Za naše mlade igrače ovo je prilika da vide kako rade i igraju vrhunski igrači. Obostrana je korist u svakom slučaju. Sutra pripreme završavamo utakmicom u Torinu i u nedelju smo u Beogradu", rekao je selektor Dejan Savić za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Utakmica u Torinu se igra u čast Matia Aversa osnivača i dugogodišnjeg predsednika kluba Torino 81. Preminuo je prošle godine pa je klub iz Torina nedavno izneo predlog Pro Reku za odigravanjem ovakve utakmice.

Sa Savićevim izabranicima je i Sava Randjelović koji je dobio dozvolu Breše da prisustvuje zajedničkim treninzima. Za fizioterapeuta Vladimira Radovića nema mnogo posla, ali je tretmanu stalno Filip Filipović zbog problema sa rukom, navodi se na sajtu VSS.

"Još ranije smo se dogovorili da Duško Pijetlović i Filip Filipović koji za Reko ne igraju u prvenstvu budu u našem sastavu dok će Dušan Mandić igrati za Djenovljane", dodao je Savić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: