Ovako su navijači Monaka i Borusije oduševili svet

Priča o fudbalskim navijačima ne mora uvek da bude negativna. Od simpatizera tima iz Francuske i Borusije mnogi bi mogli nešto i da nauče.

Izvor: S.R.

Sreda, 12.04.2017.

09:32

Ovako su navijači Monaka i Borusije oduševili svet
Foto: Getty Images

Kada se na stadionu pročulo šta se dogodilo fudbalerima Borusije i da posle terorističkog napada na njihov autobus ima i povređenih, navijači Monaka su počeli da skandiraju: "Dortmund, Dortmund". Pošto je među navijačima Monaka bilo mnogo onih koji su u Nemačku došli samo na utakmicu, Borusija je na društvenim mrežama pokrenula akciju "Krevet za gostujuće navijače".

Tako su se navijači Monaka, koji nemaju gde da provedu noć javljali klubu, a navijači Borusije su ih primali u svoje domove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: