Srpski klubovi se vraćaju u SEHA ligu

Prvi čovek Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković izabran je za potpredsednika SEHA na sednici Skupštine regionalne lige.

Izvor: ÐN

Subota, 08.04.2017.

12:40

Srpski klubovi se vraćaju u SEHA ligu
Getty Images

Đurkovićevo imenovanje znači i povratak srpskih klubova u takmičenje u kome su učestvovali do prošle sezone.

"Učestvovao sam u radu Skupštine, a to znači da će se srpski klub ili klubovi vratiti u SEHA ligu. Takmičenje sa klubovima kao što su Zagreb, Celje, Vardar, može samo dobro da donese srpskim klubovima. Zaključak sastanka je da se ne izlazi sa brojem klubova i modelom takmičenja, dok se ne završe nacionalna prvenstva. Interesovanje za ligu je ogromno", rekao je Đurković.

On je dodao da je ne želi samostalno da donosi odluke o povratku u SEHA ligu, već da će to uraditi Upravni odbor i Skupština RSS.

"Mnogo toga će zavisiti od toga sa kakvim će budžetima raspolagati naši klubovi. Niko u Srbiji ne bi voleo da klubovi budu topovska hrana i da gube 10-15 razlike. Povratak naših klubova je gotovo izvestan, pitanje je da li jedan ili dva, naša želja je dva", zaključio je Đurković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: