Čukarički: Borimo se za plef-of dokle god možemo

Pomoćni trener Čukaričkog Dragan Šarac i igrač Saša Jovanović ocenili su da njihov naredni protivnik u Superligi Metalac ima kvalitetan tim.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 30.03.2017.

17:53

Default images
Starsportphoto

Sa novinarima je razgovarao Šarac jer je prvi trener Nenad Lalatović bio sa mladom reprezentacijom na takmičenju, ali će voditi ekipu na sutrašnjoj utakmici u Gornjem Milanovcu, koja počinje u 17.00.

"Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja je izgubila četiri meča zaredom i sada će probati da pobede u teškom periodu za njih. Mi ćemo se boriti do kraja, dok god postoji šansa da uđemo plej-of. Njihova ekipa je sklop mladosti i iskustva, imaju dobre igrače, dobar tim, bez obrzira na loše rezultate. Krenuli smo sa minusom od 10 bodova i nije bilo lako, približili smo se na četiri do plej-ofa i daćemo maksimum dok postoji nada", rekao je Šarac novinarima u Beogradu.

Čukarički neće moći da računa na Asmira Kajevića, koji je suspendovan zbog kartona, dok je nastup Petra Bojića još neizvestan, jer je bio povređen.

Fudbaler Saša Jovanović ocenio je da Metalac ima "dobru filozofiju igre", odnosno da se ne brane već nadigravaju.

"Igraju kao većina ekipa u našoj ligi. Imaju dobar teren i imamo sve uslove za kvalitetan meč. Mi imamo svoj cilj: da osvojimo tri boda i svaka nam je utakmica bitna", rekao je Jovanović.

Novinare je zanimalo kako su izgledali treninzi bez Lalatovića, na šta je igrač rekao da je tim radio po programu koji su dobili na vreme.

"Svako od nas, naravno, radi i zbog sebe najbolje što može u svakom trenutku. Šef kad je došao na trening izgledalo je kao da je bio sve vreme tu. Radili smo intenzivno i jako. Pauza je svima prijala i nadam se da će na kraju sezone biti zadovoljni svi u klubu", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: