Fudbaleri Voždovca optimisti pred Vojvodinu

Fudbaleri Voždovca sa optimizmom čekaju utakmicu sa Vojvodinom, rekao je kapiten ekipe Miloš Pavlović.

Izvor: SM

Četvrtak, 30.03.2017.

23:20

Fudbaleri Voždovca optimisti pred Vojvodinu

"Ako želimo da ostvarimo ciljeve, moramo da pokušamo da osvojimo tri boda, ne samo protiv Vojvodine nego i u narednim utakmicama", dodao je je Pavlović.

Voždovac će u subotu dočekati Vojvodinu u 28. kolu Super lige Srbije.

"Čeka nas zanimljiva utakmica, kvalitetan protivnik sa odličnim trenerom i igračima, ali uz podršku navijača, idemo na pobedu", izjavio je fudbaler 'Zmajeva'.
Pomoćni trener Voždovca Aleksandar Linta rekao je da veruje u svoje igrače, za koje očekuje da će energijom i željom doći do cilja.

"Pauzu smo iskoristili da se što bolje pripremimo za važne utakmice koje nam predstoje. Vojvodina je prvi naredni i zaslužuje svako poštovanje. Ali, imamo svoje ambicije i ciljeve, a to je plasman u plej-of", rekao je Linta.

Utakmica će se igrati u subotu od 17.00 na Voždovcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: