Milić: Prvenac na "Marakani" za sina

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milić posvetio je sinu gol protiv Spartaka iz Moskve, u prijateljskom meču na "Rajku Mitiću".

Izvor: B92

Subota, 25.03.2017.

23:15

Milić: Prvenac na
Foto: StarSport

Crveno-beli su savladali goste iz Rusije 2:1, a Mitić je rešio meč u desetom minutu drugog poluvremena.

"Prelepa utakmica pred velikim brojem ljudi, hvala im što su došli u ovolikom broju da uveličaju događaj. Utisci su mi zaista sjajni, dao sam gol, to je moj prvi gol na Marakani i mnogo mi znači. Nadam se da ću nastaviti u ovom ritmu, a gol posvećujem sinu", rekao je Milić.

Spartak je poveo u 25. minutu, strelac je bio Lorenco Melgareho, da bi Gelor Kanga izjednačio u 44. minutu, pred oko 20.000 gledalaca.

"Nije mi bilo teško nakon Boaćijeve asistencije, hvala mu. Važno je da je ušla. Imao sam dve šanse, jednu sam iskoristio, ali važno je da ulazim u prilike", rekao je Milić.

Atmosfera na stadionu je, prema Milićevim rečima, bila lepa za igranje.

"Bila je lepa, bratska atmosfera. Miroljubivo. Lepo je igrati u ovakvoj atmosferi, ali mi smo igrali ozbiljno. Ovo je dobra provera za nas da vidimo gde smo i da li možemo da se nosimo sa njima. Mislim da smo dobro odigrali i uvideli da imamo kvalitet", rekao je Milić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: