Saša Ilić predvodi B tim Partizana

Drugi tim Partizana savladao je gradskog rivala Rad 2:0 (2:0), u prvom kolu Lige B timova Srbije.

Izvor: AK

Utorak, 14.03.2017.

16:34

Saša Ilić predvodi B tim Partizana
Foto: FK Partizan

Crno-beli su ekipu sa Banjice nadigrali pogocima Đorđa Jovanovića i Vladimira Đilasa, u poslednjih 15 minuta prvog poluvremena.

Partizan je sa klupe predvodio Radoje Smiljanić, a u startnoj postavi su se našli: Stevanović, Radin, Ćirković, Bošnjak, Munir, Marjanović, Ilić, Mihajlović, Đuričković, Jovanović i Đilas.

"Kada vidimo Sašu Ilića na terenu koji igrao kao da je na početku karijere, to nam svima daje vetar u leđa. Ova utakmica samo pokazuje da je Partizan ozbiljan klub i da ima igrače koji mogu da odgovore svim zahtevima. Drago mi je da smo svi kao tim pokazali šta znači Partizan", rekao je Đorđe Jovanović.

Sa kupe su šansu dobili Lazović, Cucin, Vlalukin, Strahinja Jovanović, Čermelj, Stevan Ilić i Petrov.

Ligu B timova čini deset klubova: Crvena zvezda, Partizan, Čukarički, Rad, Radnički Niš, Spartak Ždrepčeva krv, Mladost Lučani, Zemun, Bežanija i Kolubara.

Utakmice zatvorenog tipa, dakle bez prisustva publike, na programu su ponedeljkom, devet kola po jednokružnom sistemom – od 13. marta, do 15. maja 2017.

Onda sledi razigravanje 22. maja (prvi – četvrti, drugi – treći), a finale je na programu 29. maja 2017. Mečevi će biti odigrani na terenima Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, Ade Ciganlije i prema potrebi u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Drugo kolo:
Kolubara – Spartak Ždrepčeva krv
Rad – Bežanija
Zemun – Mladost Lučani
Crvena zvezda – Čukarički
Radnički Niš – Partizan

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: