Kosta: Azar i Kurtoa bi mogli u Real Madrid

Belgijski reprezentativci Eden Azar i Tibo Kurtoa mogli bi da napuste Čelsi zbog poziva Real Madrida, otkrio je njihov saigrač Dijego Kosta.

Izvor: SV

Utorak, 14.03.2017.

15:12

Kosta: Azar i Kurtoa bi mogli u Real Madrid
Getty Images

Kosta smatra da bi dvojica ključnih igrača Čelsija teško mogli da odole ponudi prvaka Evrope, ali da će mu biti žao ukoliko se to dogodi.

"Ako Real dovede Azara i Kurtou osiromašiće Čelsi. Eden je srećan u Londonu, ali svi znamo kada zove klub kao što je Real da se misli o takvom transferu. Madriđani žele najbolje golmane, a Kurtoa je jedan od njih. Bila bi šteta ako bi otišao, ali Tibo voli Španiju i porodica mu živi tamo. Nikad se ne zna", rekao je španski fudbaler medijima u svojoj zemlji.

Real je označio Azara i Kurtou kao prioritet u letnjem prelaznom roku, posebno što je izgubljeno strpljenje sa golmanom Kejlorom Navasom, ali i igračima koji imaju slabiju minutažu Iskom i Džejmsom Rodrigesom.

Zamene su spremne, veruje se da tandem Belgijaca nema ništa protiv selidbe u Madrid, ali se pita i Čelsi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: