Pazarci: Uspeh u Kupu podstrek za titulu

Najbolji igrač završnog turnira Kupa Srbije za odbojkaše Irfan Hamzagić izjavio je da je ekipa Novog Pazara osvajanjem trofeja ostvarila veliki uspeh.

Izvor: ÐN

Ponedeljak, 13.03.2017.

14:00

Pazarci: Uspeh u Kupu podstrek za titulu
Foto: Getty Images

Hamzagić je istakao da će ovaj rezultat biti najbolji podstrek uoči starta plej-ofa i borbe za šampionsku titulu.

"Potpuno je neverovatan osećaj što smo ušli u istoriju kao prvi tim iz Novog Pazara sa trofejom Kupa Srbije. Hvala publici koja nas je podigla u prvom setu finalnog meča sa Vojvodinom tokom kojeg smo sve vreme gubili, ali na kraju preokrenuli i posle dosli do trijumfa", rekao je Hamzagić.

On je dodao da je osvajanje Kupa najbolji mogući podstrek uoči plej.ofa.

"Borićemo se i za drugi trofej, igraćemo hrabro i nadam se najboljem", rekao je odlični korektor.

Trener Pazaraca Saša Stefanović takođe je naglasio znacaj prvog trofeja za grad Novi Pazar u kolektivnim sportovima.

"Veliki dan za sve koji su o ovom sanjali puni niz godine i suze igraca govore koliko im je stalo. Naravno, i momci koji su dosli sa strane i ja sa njima upotpunili su celinu, koja je zajedno sa publikom donela veliki uspeh. Sada je pritisak manji, kreće plej-of, put je težak, prvo Niš, pa Zvezda i ako prođemo na kraju Vojvodina".

Novi Pazar je u finalu završnog turnira Kupa Srbije savladao Vojvodinu 3-0, a prethodno je u dramatičnom polufinalu bio bolji od Crvene zvezde 3-2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: