Vaterpolisti nastavljaju projekat – dominacija

Vaterpolisti Srbije počeli su pripreme za nastavak sezone gde im je prvi cilj finalni turnir Svetske lige.

Izvor: B92

Nedelja, 12.03.2017.

23:23

Vaterpolisti nastavljaju projekat – dominacija
Foto: Promo VSS

Apsolutni šampioni bazena su imali prvi trening na bazenu na Košutnjaku pod kontrolom kondicionog trenera Vladimira Pavlovića "Paje".

Pre rada selektor Dejan Savić je održao sastanak sa igračima, predočio im je plan i program rada do finalnog turnira Svetske lige.

Takvih sastanaka će biti i dalje, ali glavno je da se skoro sve zna kada su u pitanju pripreme i takmičenja olimpijskih prvaka.

Na prvom treningu nisu bili Ubović, Ranđelović i Mandić koji su imale obaveze u finalu Kupa Italije igrajući za Brešu i Pro Reko. Reko je slavio posle izvodjenja peteraca.

"U ponedeljak imamo dva treninga. Videćemo u kakvom smo zdravstvenom stanju i onda odrediti 13 igrača za duel sa Nemačkom", rekao je kratko selektor Savić.

Pored 11 igrača osvajača olimpijskog zlata Savić je pozvao braću Rašović, Ubovića i centra Partizana Lazića.

"Obaveza je uvek ista. Jesmo favoriti i želimo da se Zrenjanincima ponovo predstavimo u lepom svetlu", rekao je mladi je Nikola Jakšić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: