Ristić: Jedinstvo dobra provera pred Kup

Odbojkaš Novog Pazara Srećko Ristić očekuje dobru utakmicu i pobedu nad Jedinstvom u Staroj Pazovi, iako meč poslednjeg kola Superlige nema rezultatski značaj.

Izvor: B92

Petak, 03.03.2017.

09:29

Ristić: Jedinstvo dobra provera pred Kup

Novi Pazar je drugi na superligaškoj tabeli sa 14 pobeda i tri poraza, dok je Jedinstvo na petom mestu sa osam dobijenih i devet izgubljenih utakmica.

"Oni su u dobrom ritmu u drugom delu prvenstva, bez poraza su i dobili su sedam mečeva u nizu. Biće to dobra provera pred Kup Srbije, ujedno i poslednja", rekao je Ristić.

Novopazarci će 11. i 12. marta organizovati završnicu Kupa Srbije, gde će u polufinalu igrati protiv Crvene zvezde.

"Bilo je prostora i da se kombinuje, da svi pokažu šta znaju. Pre mesec dana upali smo u krizu, ali hvatamo pravi ritam i sve smo bolji. Spremamo se za Kup, zatim sledi plej-of. Već se oseća tenzija i daćemo sve od sebe da budemo pravi 11. i 12. marta", naveo je Ristić.

Odbojkaška utakmica Jedinstvo – Novi Pazar igraće se u nedelju od 19 časova u Staroj Pazovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: